Jeżdżąc powoli utrudniasz życie innym

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • LUKI
    RS
    • 2005
    • 5776

szukałem w googlach bo kupując to auto chciałem więcej się o nim dowiedzieć i poznać ludzi, którzy takie autka mają
    kliknij 'Lubię to!' www.facebook.com/LukiFanatic a tam O2/O3 RS, O3 RS230, G 6GTI 35, G 7GTI, G 7R, S3, CLA 45 AMG, S5, GT3 RS, Turbo S, M5, RS 7, S 63 AMG, RS6

SKODA OCTAVIA 1.4TSI 122HP CAXA TURBO PROBLEM
  • szkoda
    RS
    S_OCP Member
    • 2005
    • 22543

Jak podaje Top Gear takie właśnie zdanie wygłosił sędzia podczas jednej z rozpraw.

Mathew Musgrove uderzył swoim autem w tył samochodu, który zwolnił przed "czarnym punktem" do przepisowych 70 km/h, a dodatkowo nie powiadomił o wypadku policji. Za to został pozbawiony prawa jazdy na okres 30 dni. Sędzia, David Cooper podczas ogłaszania wyroku stwierdził jednak, że osoby ściśle trzymające się przepisów są pewnego rodzaju utrudnieniem dla innych kierowców i nawet on sam nie jeździ zgodnie z ograniczeniami, zresztą jak większość.

Oczywiście na reakcję grup promujących bezpieczną jazdę nie trzeba było czekać. Określili oni wypowiedź Coopera jako niemądrą, a wręcz głupią.
    [gazeta.pl - link]
    saport techniczny baj DGW
    była BKD+DSG '05 120kkm
    była BXE '08 190kkm
    no i nie ma :-)

Komentarz

• paf
      RS
      S_OCP Member
      • 2006
      • 3140

myślę że wszystko zawiera się w stwierdzeniu "zwolnił" - bo wygląda na to że nie zwolnił tylko dał po heblach jak idiota - jak się zwalnia to nikt na ciebie raczej nie wpadnie

Komentarz

• -Piotr-
        L&K
        S_OCP Member
        • 2006
        • 1018
        • Octavia III (5E3)
        • CHPA 1.4 TSI 140 KM

Widać sędzia swój chłop. Nie będę nic pisał o bezpieczeństwie jazdy, ale płynność jazdy ma duży wpływ na przepustowość na drodze.
        O I złota w kombi 1.6 BFQ - od tego Tu się zaczęło
        KIA Carens 2.0 CRDI - przerwa na kawę ....
        O III czarna liftback - reaktywacja

Komentarz

Pracuję...